Tennisvereniging LTC Leeuwenbergh


Onze huisvereniging, LTC Leeuwenbergh, met doorgaans een kleine zeshonderd leden, is opgericht in 1957. De vereniging kent een ruim halve eeuw lange traditie van sportevenementen en prestatie- en recreatietennis op hoog niveau voor zowel jeugd als voor volwassenen. Al sinds de oprichting vindt LTC Leeuwenbergh een gastvrij onderkomen op Sportcentrum Leeuwenbergh. Er is sprake van een intensieve samenwerking met het sportcentrum. Het Bestuur hecht aan de de kernwaarden van Sportcentrum Leeuwenbergh die staan voor Kwaliteit, Continuïteit, Innovatie en Beleving en de ambitie om maatschappelijk verantwoord te willen ondernemen. Er vindt dan ook een voortdurend overleg plaats tussen het bestuur van de vereniging en de leiding van Sportcentrum Leeuwenbergh om de wensen van de leden te toetsen aan het beleid van het sportcentrum.

Door het grote aantal banen en de daardoor ruime speelmogelijkheden speel je op Leeuwenbergh, behoudens de drukke perioden tijdens de competitie en bijv. toernooien, gewoon achter elkaar een driesetter uit! In de winter wordt doorgetennist op de kunstgras- en kunstgravelbanen en - zo lang de conditie dat toelaat - de buitengravelbanen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De echte gravelliefhebber kan bij Sportcentrum Leeuwenbergh 's winters een baan huren in de Airdome Leeuwenbergh (4-baans ballonhal).

Bij LTC Leeuwenbergh is nog volop ruimte voor nieuwe leden. Dankzij het grote aantal banen, zijn er genoeg speelmogelijkheden voor jong en oud op verschillende ondergronden.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.ltcleeuwenbergh.nl

ltc 03 ltc 02
LTC Leeuwenbergh bruist van energie ... van competitie tot aan jeugdkamp!