Baanhuur


In totaal stelt Sportcentrum Leeuwenbergh 8 gravelbanen, 12 Advantage Red Court banen en 1 kunstgrasbaan ter beschikking die gehuurd kunnen worden. Het mogelijk om een losse baan te huren of voor leden, met een geldige pas, introduce‚Äôs mee te nemen.
Wilt u verzekerd zijn van een vaste baan per week op een tijdstip dat het u schikt, dan kunt u per seizoen een contract afsluiten.

Zomerseizoen 2020
Het zomerseizoen loopt jaarlijks van 15 maart tot 1 oktober. In het zomerseizoen kan er alleen buiten worden gespeeld. De informatie met betrekking tot de baanhuur in het zomerseizoen kunt u hieronder vinden. Hier in staan de baanhuurtarieven voor de vaste (contract) en de losse baanhuur. Voor het aanvragen van een vaste baan op basis van een contract kunt u zich online inschrijven. Voor een losse baanhuur kunt u telefonisch terecht op 070-3999400. Vrij spelen middels een kaart kan in de zomer via het lidmaatschap van LTC Leeuwenbergh  of 50+ Tennis.
Voor 50+ Tennis kunt u zich ook online inschrijven via www.tennisinstituuttik.nl).

Winterseizoen 2019-2020 (Indoor en Outdoor)
Het winterseizoen loopt jaarlijks van 1 oktober tot 15 maart. In het winterseizoen zijn er
4 gravelbanen overdekt middels een ballonhal "Airdome Leeuwenbergh".
Wilt u liever vrijspelen op een variabel tijdstip dan kunt u kiezen voor een winterkaart. Voor een winterkaart kunt zich online inschrijven (let op: hiervoor kunt u terecht op www.tennisinstituuttik.nl). De informatie met betrekking tot de baanhuur, winterkaart of de 50+ parkkaart in het winterseizoen kunt u hieronder vinden.

Lidmaatschap LTC Leeuwenbergh
Voor alle informatie omtrent vereniging LTC Leeuwenbergh kunt u ook kijken op hun website www.ltcleeuwenbergh.nl
De informatie met betrekking tot het lidmaatschap kunt u daar vinden.

   bh zomer 2020 50 zomer 2020 Pagina 1  
 

Informatie baanhuur 
zomer 2020

- ONLINE inschrijven -

Informatie 50+
zomer 2020

- ONLINE inschrijven -